Formulari de cerca

17/07/2017
Llíria Puede i Ciudadanos s’incorporen a l’equip de Govern de Llíria
L'executiu socialista ha transmés a Compromís-MOVE la seua intenció perquè també se sumen a esta nova etapa

Juan Carlos López, portaveu de Llíria Puede, i Juan José Alcayde, portaveu de Ciudadanos, s'han sumat a l'actual equip de Govern de Llíria, arribat el meridià de l'actual legislatura. Fa mesos que els dos grups municipals van mostrar la seua predisposició a col•laborar en el compliment dels objectius de gestió marcats pel grup municipal socialista i hui s'han fet efectives eixes dos incorporacions.

Juan José Alcayde, que s'encarregarà de la delegació de Recursos Humans, ha afirmat que “he decidit acceptar este nou compromís, després de dos anys que considere de treball i aprenentatge intensos, com un repte il•lusionant en què posaré tot el meu interés a tractar de millorar tant la qualitat laboral dels funcionaris, com l'eficiència dels servicis públics que es presten des del nostre Ajuntament”.

Per la seua banda, Juan Carlos López exercirà la delegació de Disciplina Urbanística, dins de l'Àrea d'Urbanisme i hi ha assenyalat que “podem discrepar en una o moltes qüestions, però davant de la possibilitat d'acostar el muscle i intentar sumar pel bé de Llíria, ja sabien que ens trobarien sempre. El moment ha sigut ara i acceptem el repte des d'eixe punt de vista: sumar”.

L'alcalde de Llíria, Manolo Civera, ha declarat que “ens sentim enfortits amb la incorporació dels dos regidors. Hem estés ponts entre tots aquells que estan en política per a construir des del diàleg i amb l'objectiu del bé comú, deixant al costat interessos partidistes. Ens hem inclús avançat al que hui seria un anhel a nivell de l'Estat, per a tots els que creiem necessària una alternativa al Partit Popular, confluint socialistes, Ciutadans i Podemos”.

Manolo Civera ha anunciat que “també hem fet arribar a Compromís-MOVE, una oferta concreta perquè els seus cinc regidors s'incorporen al Govern municipal. La idea clara és que per a estos dos anys que ens queden de treball en esta legislatura, siguen colze a colze per una Llíria unida en objectius comuns que ja sabem que compartim, donats els mesos de diàleg que hi ha hagut entre les dos formacions, buscant un escenari propici de col•laboració”.

 

Site developed with Drupal