Formulari de cerca

19/01/2018
Llíria rep la distinció turística “Mediterranew Musix”
Esta marca reconeix l'aposta per la fusió de la música i el turisme

Llíria ha sigut un dels set municipis valencians que han sigut distingits amb la nova marca turística “Mediterranew Musix”, junt amb Buñol, Cullera, Sagunt, Xàtiva, la Vall d'Uixò i Castelló de la Plana.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, i el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, van presentar en Fitur les noves marques turístiques que volen fusionar la música i el turisme com a elements vertebradors de l'economia valenciana. D'esta manera, tant “Mediterranew Musix” com “Mediterranew Fest”, en este cas per als grans festivals de música valencians, conformaran també a partir d'ara part l'oferta turística de la Comunitat Valenciana.

El regidor de Turisme i Patrimoni de Llíria, Paco García, rebia ahir esta distinció de mans del màxim responsable de l'Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer.

En este sentit, el president de la Generalitat va felicitar estos nous actors de dinamització turística i econòmica que utilitzen la música com a punt irradiador i complement a la projecció dels productes i recursos que tenim en els municipis valencians.

Presentació “Llíria, Ciutat de Meravelles”
D'altra banda, l'edil Paco García junt amb el tècnic de Turisme Llíria, Vicent Sesé, i el creador del recurs turístic local “Tour Virtual 360 graus” José Miguel Maicas, han presentat hui en Fitur el programa de “2018 Llíria, Ciutat de Meravelles”.

Segons el responsable municipal de Turisme, “és un projecte 100% edetà, tant en la seua gènesi i conformació per part de la societat lliriana, com en els recursos i productes que s'han elaborat per a la seua difusió”.

García destaca “la simbiosi que s'ha generat en el binomi música-patrimoni, on el turisme de sensacions i emocional es convertix en el verdader protagonista de la Simfonia de Cultures que oferix Llíria a la resta del món”.

Des de la regidoria de Turisme i Patrimoni Històric s'ha preparat un calendari d'activitats al llarg de 2018 que s'iniciarà al febrer amb una jornada sobre turisme i economia i que analitzarà les potencialitats, recursos i productes que la ciutat pot projectar cap al futur.

Tour Virtual
Pel que fa a la ferramenta “Edeta 360 graus”, es tracta d'una versió millora d'este tour virtual pel patrimoni de Llíria, amb una major qualitat gràfica i estètica, un nombre més gran d'imatges, i tot en tres idiomas: castellà, valencià i anglés.

Gràcies a les noves tecnologies, el turista podrà conéixer, prèviament a la seua visita real, els detalls dels principals monuments del municipi. Este tour virtual estarà pròximament disponible en les plataformes web i per a mòbil de l'Ajuntament de Llíria. 

  • Presentación en Fitur del programa "Ciutat de Meravelles"

 

Site developed with Drupal