Formulari de cerca

19/06/2017
Llíria se suma a la campanya Alerta Feminista
Desenes de veïns i veïnes s'han concentrat per a demanar al Govern central que destine més diners a la lluita contra la violència de gènere
Ciutadans, representants d'associacions i regidors han participat este matí en l'acte organitzat per l'Ajuntament de Llíria dins de la campanya #19JAlertaFeminista, promoguda per diferents plataformes de dones. Esta iniciativa pretén servir per a denunciar la violència masclista i instar el Govern de l'Estat a què augmente la dotació econòmica prevista en els Pressupostos Generals per a lluitar contra la violència de gènere.
 
Estes són les màximes que es defenen en el manifest aprovat en l'últim ple i del que s’ha fet lectura en esta concentració que l'alcalde Manolo Civera ha iniciat demanant un minut de silenci en record de les víctimes mortals d'esta xacra.  
 
El text, que ha sigut llegit per la diputada autonòmica Rosa Peris, assenyala que la violència masclista “és una qüestió d'Estat que té una causa estructural, que és la desigualtat entre dones i hòmens”, un problema endèmic que requerix deixar “el temps de les paraules i passar als fets”. 
 
Per tot això, l'Ajuntament de Llíria ha volgut obrir hui les seues portes a la ciutadania, per a exigir tots junts al Govern de l'Estat “una consignació de 120 milions d'euros en la partida destinada a la lluita contra la violència masclista”, recordant que els diners destinats per a este assumpte en els pressupostos generals “és de 31 milions euros, tan sols un 0.00011% del total dels comptes i un 10% menys que fa 7 anys”. 
 
 
 

 

Site developed with Drupal