Formulari de cerca

20/09/2017
Llíria es suma a la Setmana Europea de la Mobilitat
La ciutat celebrarà este divendres, 22 de setembre, el Dia sense cotxes, amb el servei gratuït dels autobusos municipals

Conscienciar i comprometre sobre la protecció del medi que ens envolta, construint entre tots els ciutadans ciutats ambientalment sostenibles que milloren la nostra qualitat de vida. És l'objectiu amb el qual ciutats de tota Europa celebren la Setmana de la Mobilitat, a la qual Llíria se suma un any més a esta iniciativa amb activitats especials en el marc de la Fira i Festes de Sant Miquel 2017.

El passat 17 de setembre, més de 1100 persones van participar en la II Marxa i Carrera “Llíria contra el Càncer”, una prova on a més de la solidaritat es fomenten els hàbits de vida saludables, en els quals sempre prevalen els desplaçaments per mitjans no contaminants. 

Així mateix, hui dimecres, 20 de setembre, els carrers de la localitat s'omplen de bicicletes en la XXVI Passejada amb bici, un esdeveniment familiar i en pro de la sostenibilitat que ja és tota una tradició en el marc de les festes patronals.

Finalment, este divendres dia 22, Llíria celebrarà el Dia sense cotxes, jornada reivindicativa en la qual veïns i visitants podran fer ús gratuït de l'autobús municipal.
 

 

Site developed with Drupal