Formulari de cerca

25/08/2017
Llíria viu un dia històric amb la setena etapa de la Vuelta 2017
Veïns i visitants viuen en directe l'emoció de l'eixida de la setena etapa de la prova ciclista pels carrers i patrimoni de la ciutat edetana

Ca la Vila, la façana de la Parròquia de l'Assumpció, les Termes Romanes de Mura i el Santuari Oracular han sigut els punts estratègics d'un recorregut inicial privilegiat per al pelotó de la setena etapa de la Vuelta 2017.

A les 12:15, els ciclistes arrancaven l'etapa més llarga de la competició, de 207 quilòmetres, des de Pla de l‘Arc, amb un recorregut neutralitzat inicial pels carrers més emblemàtics de la localitat edetana cap a la CV-35, en direcció a la ciutat de Conca, on finalitza l'etapa.

Minuts abans, l'alcalde de Llíria, Manolo Civera, el President de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, i el Delegat del Govern en la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, amb el director de la Volta, Javier Guillén, han donat el senyal d'inici de la prova tallant la cinta de la línia d'eixida.

Des de les 10:15 hores, veïns i visitants han gaudit, per primera vegada, d'una jornada en la qual esport, passió ciclista i música han sigut els denominadors comuns. Durant el matí, la zona d'equips i de control de signatures ha sigut accessible per a tot el públic, espais en els quals s'ha pogut veure de prop als millors ciclistes internacionals del moment i viure conjuntament l'ambient festiu previ a la prova. Tot, amenitzat per les bandes juvenils de la Primitiva i la Unió Musical.

“Ha sigut la gran festa de l'esport i per primera vegada Llíria ha sigut el centre de totes les mirades per a espectadors de tot el món, una oportunitat immillorable per a mostrar el nostre caràcter acollidor, la nostra rica història i les ganes de seguir sent una ciutat de referència”, ha assenyalat l'alcalde, Manolo Civera.

 

Site developed with Drupal