Formulari de cerca

15/02/2018
En marxa el projecte del centre per a persones amb diversitat funcional i majors de Llíria
La secretària autonòmica Elena Ferrando s'ha reunit amb l'alcalde Manolo Civera i l'edila Vallivana Murgui per a concretar els detalls d'este equipament social

La secretària autonòmica de Servicis Socials i Autonomia Personal, Elena Ferrando, ha mantingut una nova reunió amb responsables municipals de Llíria, entre els que es trobava l'alcalde Manolo Civera i la regidora de Servicis Socials i Polítiques Inclusives Vallivana Murgui, per a continuar avançant en la posada en marxa dels nous equipaments socials amb què comptarà el municipi.

  Definides les necessitats en anteriors cites, este nou encontre de treball suposa un pas més per a concretar els detalls tècnics que servisquen per complir l'objectiu fixat, tant per l'Ajuntament com per la Conselleria, de construir un centre de dia per a persones amb diversitat funcional i majors al Centre Cívic El Prat, tal com està previst en la transformació d'eixe espai municipal en un gran centre socioassistencial.

"En contra del que alguns, amb voluntat d'obtindre rendibilitat política, estan tractant de confondre a l'opinió pública, el projecte del centre de dia està molt avançat i, en breu, les dos administracions podrem anunciar tots els detalls d'este nou equipament social per a la nostra ciutat", ha declarat l'alcalde de Llíria, Manolo Civera.

“Nosaltres, primer treballem, arribem a acords i quan ja està tot acabat ho anunciem. En esta ocasió farem les coses com toca, sense haver de presentar maquetes i projectes de construcció per valor de més de 4 milions, que després es queden en els calaixos o en els magatzems. El centre de dia per a persones amb diversitat funcional i majors al Prat serà prompte una realitat", ha manifestat Civera.

En la mateixa reunió, la secretària autonòmica Elena Ferrando va reiterar als representants de l'Ajuntament edetà, com ja va fer la vicepresidenta Mónica Oltra, "el compromís d'atendre una demanda històrica per a Llíria i amb vocació de ser un projecte referent per a la comarca. El centre de dia de Llíria és també una prioritat per a la Generalitat i hem apostat executar este projecte en breu".
 

 

Site developed with Drupal