Formulari de cerca

24/11/2017
La marxa “Sabates Roges” reunix a Llíria en la seua repulsa a la violència de gènere
Un gran llaç púrpura i 44 ciris encesos a la plaça Major han simbolitzat la solidaritat de Llíria amb les víctimes

En el context commemoratiu del Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència contra les Dones, que se celebra demà 25 de novembre, els veïns de Llíria han volgut expressar esta vesprada el seu rebuig enfront de la violència masclista en una marxa que, com cada any, circula pels carrers del centre urbà reivindicant accions contra esta xacra social.

Enguany, la marxa “Sabates Roges”, ha comptat amb representants dels col•lectius locals i de la corporació municipal, que han iniciat el recorregut des de la plaça Major. Els participants han portat a més pancartes amb els noms de cada una de les víctimes de violència de gènere en el que va d'any.

El final de la concentració ha volgut simbolitzar un crit unànime de la ciutadania, en contra de “un problema que ens inclou a tots i totes”, tal i com ha expressat la regidora de Polítiques Inclusives i Benestar Social Vallivana Murgui, en la lectura d'un manifest.

Un gran llaç púrpura estés enfront de Ca la Vila, i un total de 44 ciris encesos per cada una de les persones assassinades enguany, han sigut els elements a través dels quals s'ha simbolitzat la solidaritat de tot el poble edetà amb les víctimes i les seues famílies, i el record d'un dels grans problemes latents de la societat actual.

En este sentit, la regidora ha reiterat el compromís de l'Ajuntament i de tota la ciutadania de Llíria “amb les víctimes perquè senten protegides,  i per la cultura de la no-violència i la igualtat de gènere”. 

  • En l'acte s'ha recordat a les víctimes de 2017

 

Site developed with Drupal