Formulari de cerca

17/09/2017
Més de 1.100 persones han corregut a Llíria sumant-se a la lluita contra el càncer
Amb l'aportació dels participants s'ha aconseguit recaptar un total de 5.695 euros per a la investigació contra la malaltia

Este diumenge, els carrers de la ciutat edetana s'han omplit d’esport i solidaritat a parts iguals. En esta segona edició de la carrera ‘Llíria contra el Càncer' s'ha superat la xifra de participació, sent un total de 1.139 els participants, 200 més que en l'edició de 2016.

La prova, emmarcada en el Circuit Provincial 'Run Cáncer' de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), torna a ser un reclam en la lluita contra esta malaltia. El muntant total arreplegat a través de les inscripcions anirà destinat a finançar projectes d'investigació. Així doncs, la xifra aconseguida en esta segona edició, ha arribat als 5.695 euros.

En la general absoluta masculina ha sigut Abderraan Zkim Valero qui, després de recórrer el circuit urbà de 5 quilòmetres, ha creuat primer la línia de meta, amb una marca de 0:14:51. En categoria femenina, la vencedora ha sigut Sonia Chuve, marcant un temps de 0:18:05. Els guanyadors en categoria local han sigut David Puchol i Ara Pilar Caballero, respectivament.

Així i tot, els temps passen a un segon pla, perquè corrent en la carrera, o caminant en la marxa, estes proves tornen a posar de manifest la solidaritat dels veïns Llíria i tots aquells visitants que han participat en la present edició de ‘Llíria contra el Càncer'.
 

  • Eixida de la carrera
  • Entrega del taló amb la recaptació
  • Pòdium absolut masculí
  • Pòdium absolut femení

 

Site developed with Drupal