Formulari de cerca

7/02/2018
El Parc de Sant Vicent, referent en projectes d'educació mediambiental per a escolars
El paratge natural es convertix en el marc idoni per a realitzar este tipus de campanyes de sensibilització

El Parc Sant Vicent, un dels pulmons verds de la província de València, s'ha convertit en un escenari privilegiat per a la realització de campanyes de conscienciació sobre la importància de la conservació del nostre entorn natural.

L'alcalde de Llíria, Manolo Civera, ha acompanyat hui els alumnes de 5t de Primària del Colegio Alemán de València, en una visita a una zona del paratge, on han pogut disfrutar d'una activitat de repoblació de superfície forestal, en la que s'han plantat més de 120 exemplars de carrasca, espècie autòctona de la zona.

La jornada, que s'enllaça amb la campanya de reforestació amb motiu del Dia de l'Arbre 2018 que l'alumnat dels centres de Llíria també realitza durant estos dies, ha comptat amb la presència d'enginyers de muntanyes de l'Associació de Municipis Forestals de la Comunitat Valenciana (AMUFOR), que han explicat als escolars les principals conseqüències dels incendis i la importància de la posterior repoblació i manteniment de les zones arborades.

Els participants en esta activitat també han pogut recórrer la zona de l'ermita de Sant Vicent i el brollador disfrutant dels encants que la zona oferix.
 

 

Site developed with Drupal