Formulari de cerca

30/06/2017
Power Electronics serà la primera empresa a arribar al Polígon de Carrasses
La Junta de Govern ha aprovat hui la concessió de la llicència de construcció i ambiental a la multinacional valenciana

La Junta de Govern de Llíria ha concedit hui les llicències de construcció i ambiental a l'empresa Power Electronics per a la seua imminent implantació al Polígon de Carrasses. D'esta manera, la multinacional podrà iniciar ja les obres per a ubicar la seua factoria en este sector industrial i serà la primera que arribe la zona. 

Power Electronics disposa d'una parcel•la de 90.000 metres quadrats a Carrasses. En estos terrenys instal•larà una nau amb línies de producció, muntatge i logística, un edifici corporatiu i un tercer que allotjarà la part d'I+D+I, així com tots els departaments administratius i de gestió de la companyia.

Igualment, una altra empresa, Pintures Montó, té previst instal•lar-se en el polígon per a ampliar la seua fase de producció i logística en una parcel•la de 100.000 m2. Així, es comencen a donar nous passos per a generar activitat industrial en este sector que compta amb més d'un milió de metres quadrats, el més gran del municipi, i que espera rebre en el futur noves companyies per les seues òptimes comunicacions amb les principals vies de comunicació.

 

Site developed with Drupal