Formulari de cerca

29/12/2017
La Sant Silvestre reuneix a més de 750 participants
La divertida carrera va deixar una col·lecta de prop de 1000 quilos d'ajuda solidària en forma d'aliments per a ONG locals

La V Sant Silvestre Solidària de Llíria, la carrera més esperada en estes festes nadalenques, va comptar ahir amb la participació d’al voltant de 750 corredors de totes les edats. La competició, organitzada per la regidoria d'Esports, es va realitzar sobre un circuit urbà de 3 quilòmetres, amb eixida i arribada en la plaça Major del municipi.

Famosa pel seu caràcter festiu, esportiu i solidari, en la tradicional prova s'han aconseguit recaptar prop de 1000 quilos de menjar no perible, que es van lliurar a Càrites de Llíria i l'ONG Siempre Contigo.

Emily Desprez va ser la guanyadora en categoria femenina i Yassin Rhabi es va va fer amb la primera posición en la modalitat masculina.

Els guanyadors van rebre l'aplaudiment i el reconeixement del públic a més dels trofeus i un xec obsequiat per la Federació de Comerç de Llíria que podran utilitzar en qualsevol dels comerços associats de la localitat.

L'originalitat també va estar reconeguda ahir en els premis a les millors disfresses. “El fumeral Pare Noel” va rebre el trofeu a la millor disfressa individual i el col·lectiu va anar a parar a “els paraigües-medusa”, que també van rebre un val de compra de la Federació de Comerç.

  • Pòdium femení
  • Pòdium masculí
  • Millor disfressa individual
  • Millor disfressa de grup
  • Eixida de la V Sant Silvestre Solidària de Llíria

 

Site developed with Drupal