Formulari de cerca

2/03/2018
La Tourist-Info Llíria estrena nova seu
L'oficina turística estarà situada en l'edifici dels Mausoleus Romans

L'Ajuntament hi ha invertit 125.000 euros en l'adequació i equipament del nou espai que acollirà la Tourist-Info Llíria que forma part de la xarxa de les oficines de l'Agència Valenciana del Turisme. Les dependències estan ubicades en l'entresòl de l'edifici dels Mausoleus Romans al carrer Sant Vicent Ferrer. Esta actuació ha sigut possible gràcies a una subvenció de la Diputació de València dins del seu Pla d'Infraestructures Turístiques.

L'alcalde Manolo Civera i la diputada del Patronat Provincial València Turisme, Pilar Moncho, han inaugurat hui estes noves instal•lacions en un acte en què també ha estat present el regidor de Turisme de Llíria, Paco García.

El primer edil ha destacat que “hem recuperat un espai de propietat municipal que havia estat en desús durant 25 anys, situat en lloc molt cèntric i estratègic de la nostra ciutat, per a albergar l'oficina. D'esta manera, es convertix en un gran aparador per a projectar el nostre potencial turístic, primer amb la imatge dels Mausoleus Romans que voran ampliat el seu horari d'obertura, i segon, com un punt de partida per a iniciar les diferents rutes que oferix el nostre municipi”:

Així, “el turista no sols podrà trobar informació en la Tourist-Info, sinó visitar ja un jaciment de referència del nostre llegat històric, i un espai turístic i cultural que li ajude a interpretar millor el nostre ric patrimoni”, ha afegit Manolo Civera.

Este innovador centre d'interpretació de les rutes turístiques de la localitat disposa també d'una sala polivalent per a celebrar exposicions i conferències relacionades amb el patrimoni cultural i històric del municipi.

En este sentit, la diputada provincial Pilar Moncho ha declarat que “és la millor oficina de turisme de què conec”.

L'acte d'inauguració de la Tourist-Info hi ha comptat també amb una visita especial de Turisme Llíria als Mausoleus Romans, acompanyada d'una actuació de música d'època en directe a càrrec de Mara Aranda i Jota Martínez, un exemple de les activitats turístiques animades que oferix la regidoria de Turisme entre els seus productes. 

  • Visita animada als Mausoleus Romans

 

Site developed with Drupal