Formulari de cerca

2/08/2017
Turisme Llíria presenta una nova edició del programa de visites guiades d'agost, EstiuejArt
Les visites, totalment gratuïtes, recorreran els monuments més emblemàtics de la Llíria Històrica
Un itinerari urbà que recorre els principals monuments de la Llíria Històrica. Eixa és la base de EstiuejArt, el programa de visites guiades durant el mes d'agost per a visitants i veïns.

En la seua quarta edició, EstiujArt ofereix cada dissabte, excepte el dia 12, un itinerari d'al voltant de dues hores a través dels Banys Àrabs i la Muralla Medieval, passant per la visualització del Mural de l'Església del Bon Pastor, l'Església de la Sang i el Forn de la Vila, per a concloure amb la visita a Ca la Vila i la majestuosa façana de l'Església de l'Assumpció.

Les visites, totalment gratuïtes, començaran a partir d'aquest dissabte 5 d'agost, a les 11 hores. No serà necessària la reserva de places, ja que la inscripció es durà a terme el mateix dia de la visita en l'oficina de Tourist Info, lloc en el qual es donarà inici a l'activitat.

El programa compta amb la presència d'un guia turístic, fullets interpretatius i la projecció de materials audiovisuals que permeten al visitant obtenir una visió global i específica de la importància històrica del patrimoni edetà.

 

 

Site developed with Drupal