Formulari de cerca

1/12/2017
Un total de 20 persones participaran en el nou taller d'ocupació en el Centre Cívic El Prat
El programa Et Formem està destinat a persones amb dificultats d'inserció laboral que viuen situacions d'especial vulnerabilitat

El Centre Cívic El Prat serà el marc d'actuació del  nou taller laboral-formatiu dirigit a vint desocupats amb especial dificultat d'inserció laboral.

Es tracta del programa Et Formem, finançat per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, i al que s'ha adherit l'Ajuntament de Llíria, a través de la regidoria de Foment Econòmic, amb l'objectiu de donar oportunitats efectives a desocupats considerats prioritaris: en risc d'exclusió social o pobresa, que patixen diversitat funcional, majors de 45 anys amb baixa qualificació, en desocupació de llarga duració o dones víctimes de violència de gènere.

Els seleccionats rebran, durant 4 mesos, formació en dos tipus d'especialitats professionals, “operacions auxiliars d'acabats rígids i urbanització” i “activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria”. Durant este període, l'alumnat alternarà activitats formatives amb la pràctica professional. Este programa es podria ampliar durant més temps. 

Així mateix, l'Ajuntament realitzarà un procés de selecció de personal per a l'execució d'ambdós tallers, a través d'un contracte de jornada completa durant la duració del programa. D'esta manera, s'incorporaran un director, dos docents per a cada una de les especialitats formatives que desenvoluparà el programa i un auxiliar administratiu, que seran triats des de l'oferta d'ocupació del SERVEF.

Els aspirants, tant d'alumnat com personal que es contractarà, han d'estar inscrits en el SERVEF en els codis que s'establix per a cada plaça. L'anunci de la convocatòria es pot consultar en la web municipal.

 

 

Site developed with Drupal