Formulari de cerca

2/10/2017
Unes 1000 persones participen en la segona edició de IberLlíria
El festival de la ruta íber-edetana ha oferit activitats en el Castellet de Bernabé i el Tossal de Sant Miquel

Han sigut dos caps de setmana d’IberLlíria, amb activitats gratuïtes basades en la història de Llíria, i en elles han participat al voltant de 1000 persones, segons les dades oferides per l'Oficina de Turisme de Llíria, organitzadora de l'esdeveniment junt a la Diputació de València.

Durant els dies 23, 24, 30 de setembre i 1 d'octubre, veïns i visitants han gaudit d'un ampli programa d'activitats temàtiques en els jaciments arqueològics edetans que es troben en el Castellet de Bernabé i el Tossal de Sant Miquel.

Tallers didàctics, exhibicions, visites guiades, representacions teatrals i mostres gastronòmiques han completat un programa destinat a tots els públics, des de la perspectiva més tècnica fins a la més lúdica.

En aquest sentit, IberLlíria ha consolidat una forma original, divertida i rica de transmetre la història de Llíria i el seu passat íber com a centre polític i econòmic de l'antiga Edetania.

D’esta forma, Iberllíria es reafirma com un dels festivals de rutes turístiques arqueològiques més importants de la Comunitat.

 

  • Demostració en el Castellet de Bernabé

 

Site developed with Drupal